Diserat ku Abah Anom

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Pikasebeleun #

Geus sabulan campleng. Téh Lili meunang dodoja hirup. Saprak manéhna ditalak tilu, ku Kang Tata, salakina. Alatan dituduh rucah jeung Kang Bowo, tatanggana. Matak rudet pipikiran. Saré teu tibra dahar teu mirasa. Masalahna ukur diheumheum. Kahayangna mah, dibeuweung diutahkeun. Ngan orakaya, lieuk deungeun ragap taya. “Hayang curhat kudu ka saha?” gerentesna. Bakating teu kuat nandanganana. Hiji peuting nu meujeuhna jempling. Téh Lili nelepon Kang Bowo.

“Halooo… Kang nuju sibuk teu?”
“Éééh meujeuhna!”
“Serius atuh Kang. Nuju sibuk teu?”
“Sumuhun meujeuhna!”
“Meujeuhna kumaha?”
“Muhun Tétéh, meujeuhna teu sibuk!”
“Kang, wios abdi badé curhat!”
“Mangga waé atuh, teu aya nu ngawagel ieuh.”
“Asiiik! Dangukeun nya, Kang.”
“Mangga!” ceuk Kang Bowo bari nutup teleponna.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s