Diserat ku Neneng Yatikurniati

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # I Will Stay In Your Heart #

“Mama dan Abang sulungku ingin perempuan yang mendapingi Abang saat wisuda, juga yang akan mendampingi di altar pernikahan. Siap-siap, kau diboyong ke Pematangsiantar.” Reuwas. Tadina saukur saheureuyeun, pédah manéhna jadi kacapangan para mahasiswi. Ari manéhna malah kapéngpéongan ku kuring. Mun pertandingan mah, jadi pinunjul padahal teu jadi pamilon. Risikona, loba mahasiswi nu ngadelékan. Singhoréng, manéhna mah lain saulineun.

Basa nyelang balik ka lembur, sapertos tos karaos ku Ema, anjeunna ngomat-ngomat, ulah sambarangan reureujeungan. Pindah kosan. Di kampus sasalingkeran, bari haté mah sono ogé

Isukan, manéhna rék diwisuda. Rasa sono tambah nyaliara. Sakeudeung deui bakal paturay. Béda pulo. Boa, moal pernah panggih deui. Ngabayangkeun mun manéhna keur ngagitar bari nyanyi, “…. you’ll remember me somehow. Though you don’t need me now, I will stay in your heart. ….” Di kamar kosan, nginghak sorangan.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s