Diserat ku Aan Abdulloh

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Gaur… #

Tak…tik…tuk…tak…tik…tuk. Jempol nyocolan keypad. Hurup nganteg. Ngahiji jadi kalimah. Ngagulung, maragraf. Pung, nyetatus. Bandung ibur. Aya nu nyeceléh. Digogoréng. Kabéh keuheul. Sadayeuh. Ukur nyenghél, nu boga hadas.
“Baé, anonim ieuh.”

Cit…cit…cit. Ngetweet. Unggal akun dipaido. Nyatru. Bendéngan. Ricit. Sahéng. Ngeundeurkeun linimasa. Ngeundeurkeun jagat. Nyéréngéh.
“Baé, anonim ieuh.”
Tak…tik…tuk…tak…tik…tuk. Halon. Narikan. Tarik. Handaruan. Gaur…gaur, jempol gagauran. Sihungna ranggéténg. Nyeceb na urat beuheung. Ngudupung na sarigsig beusi.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s