Diserat ku Abi Yans Zahra Amal

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

#fikmin # tong cba nyarita bohong.
Aya pasen teu bga duit tapi hyng dioprsi k dokter,..dok pngoprasikn beteung abdi cnah aya pnyakitan, tapi myarna engke geus brs oprasi ceuk dkter.sok atuh, critana geus brs oprsi,pasn ngmong k dtr..eh dkter k tipu pdhal abdi t bga duit moal myr, nhun dok tos pngoprasikn, bri indit eta pasn,.krek ge nepi panto dktr nyalukan, k hela sya moal k tipu k mneh ngn ntip gnting we na betng

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s