Diserat ku Nandang Sofyan Priatna

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Wak way…! #

Isuk keneh geus saged rek jalan satai. Hapé disada. “Badé cios?” ceuk éeta nu nelepon. “Badé ki antos sakedap!” témbal téh semu diharewoakeun.
Mah Apa angkat, doakeunnya sing kénging motor!” “Muhun mangga!” témbalna kadengé iklas temen. Kuring gagancangan kaluar ti Imah. “Dipalih mana?” kuring nelepon kanu keur nungguan. “Wétaneun warnét” témbalna. Teu hésé manggihan da geus maneuh témpat téh. Keur jon-jon leumpang bari ngomrol, duka ti mana jolna budak leutik geus nyampak hareupeun bari pokna: “Wak way…! Bapa…Bapa…!” bari mukakeun dua leungeun na beungeutna, laju memetot leungeun kuring.
“Si kehéd jadi wéh Nyi Eros ngejat ninggalkeun. Meureun panyangkana kuring bapana, padahal pasti éta budak kaismeuan ku sinetron Ma Ijah péngén ke Mekah. Ah…dasar!” kuring kukulutus bari mencrong ka budak nu geus lumpat bari nyarita wak way…wak way…! ka saban jalma nu keur leumpang.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s