Diserat ku Nandang Sofyan Priatna

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Nu teu puas #

“Haduh eung Uing dirintug, ceuli kat asa rarawing kieu!” Ceuk kang Irsan bari nutupan ceuli ngaléos ninggalkeun batur-baturna nu keur ngarocoblak. “Kunaon nutupan ceuli?” kang Harun nanya waktu pasangrok di lawang. “Garieung ngadengé nu keur ngarocoblak!” “Oh… biasa nu éléh mah!” kang Hasan ngaléng, laju gék maranéhna diuk di rohangan sején. “Ih lain nu éléhna!” “Enya biasana mah bobotohna alias partisipanna!” témbal kang Harun. “Tah éta pisan, ha..ha..ha..!” Pa Irsan ngabarakatak. “Kumaha cenah?” kang Harun panasan. “Wah…loba wé nudihujatkeun téh!” “Ditémbal teu?” “Teu !” “Laju?” “Kudu sadar cenah, pokna téh deuih!” “Har…nya marénahna nu kudu sadar mah lin?” “Xi…xi…heueuh…dasar nu teu puas!” kang Irsan jeung kang Harun saleuri. Sawatara di rohangan lain batur-baturna masih ngarocoblak bari nusawareh nyenyekel koran edisi jawa barat.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s