Diserat ku Neneng Yatikurniati

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # KDRT 5 – Otoritér #

Budak ceurik gogoakan, ku bapana digebugan. Indungna inghak-inghakan, teu walakaya nulungan. Rék jung, geus ditampilingan. Budak tambah jejeritan, ningali nu kasétanan. Sétan alas bungkeuleukan. Panon beureum sab inuman. Di imah asa jagoan. Hayang jadi sesembahan.

Unggal poé ngan brang-bréng-brong. Tara suwung sora songong, adigung tur borongongong. Loba barang nu parotong. Kaca ditonjok, gorowong. Méja gé nepi ka doyong. Tatangga ngan wasa melong. Rék nulung, sieun ditajong.

Indung jeung anak badami, rék ingkah ka Kotabumi. Nunggu wengi asa lami. Tarapti ninggalkeun bumi. Siangna ngagimbung jalmi. Si adigung tinggal nami.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s