Diserat ku Abah Anom

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # ALAK-ALAK CUMAMPAKA #

Wanci balébat. Gék diuk ‘na korsi hareupeun komputerna. Bray layar monitor hurung. Sakadang mouse diulinkeun ku ramo-ramo leungeunna. Katempo ku panonna sorangan. Babaturan pésbukna, loba nu mostingkeun setatus. Dipilihan. Nu alus ceuk manéhna, geuwat dijempolan. Nu kira-kirana goréng, keur dirina. Ukur diliwat, teu dipaliré. Teu karasa, waktu tuluy nyérélék. Aya juhlas jamna. Manéhna ukur nempoan jeung ngajempolan. Poho kana kawajiban nu utama. Salat lohor, asar, magrib jeung isa. Labas teu dilakonan. Bakating lila teuing nagog, di hareupeun monitor. Panonna mimiti ceuleuyeu. Teu kungsi lila, ramo-ramo leungeunna, nuliskeun maké kéyboard. “Waktuna salat tahajud, bray! Harudaaang, euy…! Punten Si Raja jempol, rék off heula.” Kitu unina, setatusna téh. Laju dikirim ku manéhna. Nu ngajempolan jeung mairan, jul-jol kana setatusna. Sakadang cakcak, nu aya luhureun lalangit kamerna, bati ngelél. Ningali manéhna, nyegrék kérék, ‘na korsi kameumeutna.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s