Diserat ku Neneng Yatikurniati

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Guys! U n U Néhi-néhi #

Karék gé rék reup saré, hapé Kang Héndi, disada. Ti Pa Udi, klién. Cenah, Édi jeung Odi, nu beurangna dititah meresihan jukut di kebon karétna, ditéwak anggota buser. Kebon karétna téh geus lila diaku-aku si Kardi, jalma jugala tur gegedug karaman. Teuing, maké dasar hukum naon, si Kardi ngaku-ngakuna. Puguh aktena. Puguh kebon para transmigran. Kulawarga Édi jeung kulawarga Odi teu dibéré surat pemberitahuan penangkapan. Waktu ditelepon Kang Héndi, Pa Sandi, kasatréskrim, nyebutkeun, teu pernah ngaluarkeun surat perintah penangkapan, keur peuting ieu.

Polrés. Bari lulungu, nunutur Kang Héndi, nu ngagedig ka rohang pikét. Kapireng, ngomong ka nu jaga. Teu lila, Adi jeung Idi, oknum buser nu néwak Édi jeung Odi, nyampeurkeun. Tunduh ganti reuwas barang kadéngé Kang Héndi ngagorowok tarik pisan. Leungeunna neunggeul méja.
“Guys! This is Indonesia. You and you, lain inspéktur Vijay jeung inspektur Ajay, nu tipaparétot, sab ditelepon Tuan Thakur.” Nyenghél sorangan.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s