Diserat ku Neneng Yatikurniati

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Nostalgia #

Ba’da subuh, di Pasar Beringharjo. Sésélékét di antara simbah-simbah bakul. Susuganan aya keur sarapan thiwul, karesepna. Suwung.

Ba’da lohor, di Kota Gedé. Toko karajinan pérak. Meuli bros dasi nu bentukna jiga kembang tulip, kameumeutna.

Ba’da ashar, di Malioboro. Di hareupeun angkringan lumpia semarang Pak Lik Sugiman, mobil dilaunan. Panon ngulincer. Mandeg-mayong, turun atanapi ulah. Ulah.

Ba’da magrib, di Gejayan. Kafé léséhan Bulik Ngatijah, kafé langganan baheula, ampir pinuh. Néangan tempat nu rada anggang ti nu séjén. Nyempod di nu rada poék. Saperti sasari, mesen pisang bakar kéju jeung white coffee. Nang-néng-nong, sora gamelan, kapireng geueuman, asa matak tambah simpé haté.

Ba’da isa, mobil nyuruwuk meulah Lingkar Utara. Klik, MP3 dihirupkeun, “terhanyut aku akan nostalgi. Saat kita sering luangkan waktu. Nikmati bersama, suasana Jogja. ….”

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s