Diserat ku Aan Abdulloh

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Hésé BBM #

Kang Koséng geus dua bulan boga motor. Jupiter MX. Weuteuh. Meuli kontan ti déler. Ladang lauk nila.

Motor téh keur anakna. Si Onék. Budak goréng adat. Mindeng mang mawakeun bedog. Lamun kahayang teu ditedunan ku bapana. Kitu deui keur harita hayang motor. Hasil ngajual lauk nu sakuduna keur ngaropéa imah. Kalah ledis dibayarkeun kana motor.

Najan boga, Kang Koséng tara témbong mawa motor. Kalan-kalan numpak ogé, ukur diboncéng. Ngan saprak hésé BBM, Kang Koséng mindeng mawa motor. Ditutungtun ngurilingan lembur.
“Béak béngsin.” jawabna téh. Lamun pada nanya.

Ayeuna BBM geus réa deui. Kang Koséng teu témbong nunungtun motor.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s