Diserat ku Abdoel Majid

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

SMS

Aya sms ka hp si kurdi
ceng, abah ker dikantor polisi. Wayahna pang eusikeun pulsa, saratus rebu. Abah deuk ngahubungan mamang dia
Ges ulah loba omong, pokonamah eusikeun bae. Abah ges teu beutah didieu. Lamun aceng ngarasa anak abah, wayahna kuari keneh ditungguan

si kurdi ngahuleung, narima eta sms
pan abah aing ges paeh. Piraku…?

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s