Diserat ku Aan Abdulloh

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Nyaring Sapaparat Peuting #

Hawa geus robah. Nyecep. Rét ka jam nu naplok na bilik. Satengah dua. Janari.

Na luhur méja, kopi na gelas sésa gegedohna. Roko kari bungkusna. Calacah jeung puntung metet na asbak. Gap, leungeun kana tumpukan nota. Nota beureum. Ditengetan hiji-hiji. Anteng. Dipungkas ku narik nafas panjang. Ngarahuh pamustungannana.

Kojéngkang ngarawél kanéron nu nangkél na tihang. Eusina diucutkeun. Ukur duit ratusan, 10 lambar. Leng deui ngahuleng. Ras inget, parab lauk béak. Nu boga binih geus nagih. Waktuna setor geus nampeu. Humandeuar. Pitunduheun beuki jauh.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s