Diserat ku Aan Abdulloh

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Ajrag-ajragan, Hing Ceurik #

Wanci haneut moyan geus ngariung. Tatan-tatan. Seja ngala lauk. Bral miang ka kulah. Teu talangké. Der ngala lauk.

“Bos, ning hésé ngumpul lauk téh? Boa gering?”
“Heueuh nya, Mang. Baé lah, pindah tempat ogé sok cageur.”

Manceran ngala lauk geus pérén. Laju dipak, dibalon. Dipuat kana mobil. Mobil Cianjur pinuh, ditéma ku mobil Cirata panganggeusan mobil Jatiluhur. Binih 2 ton saratus ngahiang ka nu dituju.

Dua poé geus kaliwat. Manéhna keur lalangkarakan. Héhèotan.
Tirilit, HP disada. Nu nelpon. Jatiluhur. Ditarima.
“Bos, binih téh gering. Paéh parona.”
Leng. Teu sawatara lila Cianjur ngiberan, disusul tepus ku Cirata. Eusina méh sarua. Binih paraéh, parona.
Colohok. Hareugeueun. Parona. Saton 50 kilo. Harga 26500. 27 yuta 825 réwu.

Seuri mawur. Ngajejentul. Kuniang hudang. Ajrag-ajragan. Hing, ceurik.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s