Diserat ku Aan Abdulloh

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Ajrag-ajragan #

Rebun-rebun geus aya nu keketrok.
“Saha?” Nanya bari muka panto.
“Kuring, Dayo.”
Jalma nu ngabedega tembong nyéréngéh.
“Naon, Mang?”
“Panén, Pen.”
“Pakan baraha?”
“60 karung. CPP anu 40 kilo.”
“Kudu jadi lauk 2 ton leuwih atuh, Mang.”
“Nya kahayang mah kitu.”
“Ké urang orderkeun.”

Tatit…tut…tatit…tut. SMS sing belesat. Suat-siet. Areunteup di unggal saung. Jatiluhur, Cirata jeung Jangari Cianjur. Réhé sajongjongan.

Tirilit…tirilit…tirilit. HP disada.
” Kirim saton.” Cirata.
“5 kintal wéh. Ké dicokot.” Jangari.
“Saayana gé baé. Siap nadah.” Jatiluhur.
3 réwu sakilo. Paleuleuwih. Bati. 6 yuta leuwih kasakuan. Nyéh seuri.
“Yésss!” Ajrag-ajragan.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s