Diserat ku Ade Satia

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # BUBAR #

Poé téh ngadak-ngadak asa jadi panas. Nyongkab ngagulung kana awak. Hareudang. Bayeungyang karasana, nalika jempol jeung curuk paboro-boro mencét tuts dina HP.
Sababaraha kali HP ngeleter, inbok ti ditu- ti dieu patingtorojol noélan haté. Teu kawawa hayang némbalan, ku ungkara-ungkara nu matak sumeblak. Haté norowéco, curuk jeung jempol adu regeng, ampir pabeulit.
Ter, inbok ti Eulis ungkara matak mépéndé haté, ngageleser marengan hiliwirna angin, nu ngusapan pinuh kaasih.
Ter deui, inbok ti Enung, ungkara nu pinuh ku sumanget, ngagedur ngahurun qolbu, ngagugunyeng haté sangkan léngkah beuki labas, kebat, teu galideur ku nu nyisikudi.
Ter deui, inbok ti nu lian, asa paciweuh. Uteuk terus muter, milihan ungkara-ungkara nu merenah pikeun maranéhna. pencét itu-pencét ieu, kirim ka ditu-kirim ka dieu. Pabaliut.
Késang tiis renung dina tarang, nu lucir ku minyak. Haté ngagebeg lain meumeueusan. Eulis ngajanggilek. Enung ngaharegung. Nu liana jadi ngaradat.
Gusti…! Geuning inbok salah kirim.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s