Diserat ku Aan Abdulloh

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Bras-brus #

Kang Ujang nawarkeun patin. Ukuran sangkal. 6-8 siki per kilo. Ditempoan. 15 réwu hargana. Sakilo. Cop kana haté. Ditimbang. Pindahkeun. Brus. 5 kintal. Duit ladang ngajual paré ledis. Pindah leungeun.

Nawarkeun deui. Tempo. Nawarkeun deui. Timbang. Nawarkeun deui. Pindahkeun. Nawarkeun deui. Bayar. Bras-brus. 7 jaring geus eusian. 3,4,5 atawa leuwih. Ladang paré. Ladang meri. Ladang nginjeum. Ladang gadé. Pararindah. Ngareusian saku batur.

Lauk oskar. Lauk rucah jadi parabna. Murah. Sakilo ukur dua réwu. Sakilo. Sapuluh kilo? Sakintal? Saton? Sapuluh ton? Bras-brus diparabkeun. Ayeuna nincak 13 ton. Mokaha. Pagéto seja panén. Aya harepan ditangkeup kahariwang.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s