Diserat ku Aan Abdulloh

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Panén #

Lambaran keretas tembong lecek. Teu eureun haben dibulak-balik. Angka-angka anggeur teu robah. Lima puluh juta leuwih saeutik. Mines. Hartina kuring boga hutang ka dunungan.

Rét ka balong. Ukur babaraha pétak nu eusian. Cawérang. Sésana kosong. Leng, ngahuleng. Dua puluh juta modal mimiti duka dimana. Nu mucunghul malah hutang.

Tirilit. HP sasada. Geuwat dibuka. “Ménta panén. Sangkutan geus badag.” Teu wani malesan. Ngaraga meneng. Ras inget panén peuting mangkukna. Utang-itung. Rugi. Duh,

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s