Diserat ku Neneng Yatikurniati

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Sabar Heula #

Usro, geus sababaraha poé, bulak-balik ka rohangan. Ngan ukur nanya nu sarua.
“Bu, poto bapa-bapa ieu téh, citak dinten ayeuna?”
“Ulah waka.”
“Jantenna, kedah iraha atuh, Bu?” Sorana semu ngarahuh. Teu ngabibisani, sarua ogé, hayang geura nyitak potona. Pimucekileun. Tapi sanajan dihayang-hayang, tetep kudu nungguan waktu nu mustari.
“Tanggal dua puluh dua Agustus waé.”
“Naha kedah ngantos tanggal dua puluh dua, Bu?”
“Sab, tanggal salikur, Mahkamah Konstitusi rék mutuskeunana. Sabar!”

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s