Diserat ku Lies Tjandra Kancana I

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Nu nyaaheun #.

Jangkung, kasép, kalm, koloteun, cacakan ngora kénéh .
Diuk digigireunana , nyupiran mobil Ford biru , kuring
tengtrem,
“ Nanti kita buka Cafe, ya Sayang “ kuring ngusapan taktakna.
Manéhna unggeuk, keur ngalamun boga usaha Cafe,
“ Ulah nu sesah, tuangeun nu séhat wé. Salad,bubur ayam, juice bubuahan, kopi instan, mun kopi instan di grosir 800 rupia,diical dua rébu lima ratus, tos untung” manéhna imut. Matak nyaah.
“ Modalna ti Aa. Ni’ kasirna nya?” Manéhna ngagakgak.
“ Teras kumaha Ni ?’
“Tapi Caféna béda .. aya paranti marios tensi, marios gula, sareng Oxigén
“ Har naha ? “ Manéhna siga héran
“ Apan Caféna ogé “ Café khusus Aki-aki “. kuring ngusapan sirahna
manéhna seuri…
“ Tapi Ni, boa maot mantén nya?”
Manéhna ngusapan pipi kuring ,pokna téh:
“ Ni…. Nini tuh gak akan mati !”
Kuring Rambisak. Maenya wé kuring moal maot ?

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s