Diserat ku Nandang Sofyan Priatna

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Upacara tujuh belasan #

“Hiduplah Indonesia raya…” teu lila “Tegak…grak!” Serempak peserta upacara nurunkeun leungeun katuhuna tina taar. Pa camat nu jadi pembina upacara ngahormat salila-lila bendéra nu teu nepi kana tungtung tiang. “Leuh mangkaning sataun deui rék nepi ka tungtung tiang bendéra téh, duka teuing kétang taun hareup gé?” Pa camat norowéco na sawangan nana. Tura lumpat ka tengah lapang. “Tos wé Pa laguna gé parantos lekasan!” pokna. Pa camat gura-giru nurunkeun leungeunna. Peserta upacara tingkuciwes. “Aya kituna!” ceuk salah saurang peserta. “Set…camat gé manusia!” tembal nu sagigireunnana.
Sawatara bu camat nu nyengclé di paduim seuri kapiasem.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s