Diserat ku Neneng Yatikurniati

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # I Mustn’t be Épés Méér Anymore #

Rét, ngarérét kana tumpukan pakéan nu karék dijait. Nambru. Seunggah nilepanana. Rét, ngarérét kana TV. Acara agustusan. Upacara penurunan bandéra. Barudak SMA pinilih kaciri keur nilepan bandéra. Karék merhatikeun, geuning cara nilepan bandérana ogé, diatur. Sadeupa-sadeupa. Basa rék masrahkeun bandéra ka présidén, léngkah suku jeung keupat leungeunna, sarua, diatur. Halah, komo mun nilepan nu nambru jeung ngasupkeunana kana lomari, kudu maké aturan jiga kitu. Beu! Rét, ngarérét kana lukisan Panglima Besar Jendral Soedirman nu nuju ditandu. Nuju teu damang ku margi panyawat TBC. Anjeunna tetep sumanget merjoangkeun kamerdikaan. Ari kuring, pina ogé nilepan pakéan, geus rumahuh. Sanajan enya, saur Sayyidina Umar bin Khotob, pagawéan di imah téh, sabenerna mah tugas kapala rumah tangga, lain tugas pamajikan, niatkeun waé, rido karena Allah. Sumanget! Sumanget! Nilepan nu nambru!

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s