Diserat ku Lies Tjandra Kancana I

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin#Nu kuring sorangan#

Rek indit rapat nyaritana, rapih
pisan mani luis. Ditururkeun nepi ka teras Seungit Burga nyambuang katebak
angin : “popi mios heula mom” kuring unggeuk, kumaha nempona kuring dibaju daster kuleuheu jeung belel. Mobil kaluar kuring tuluy nuturkeun make motor Manehna asup ka hiji cafe remeng2 dipapagkeun ku awewe geulis ! Teu engeuheun ka kuring basa peso dapur bres
kana beuteungna!

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s