Diserat ku Lies Tjandra Kantjana

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Jandéla haté #

Harita, basa anjeun rék balik.
Apan geus puluhan taun panto haté kuring nutup. Ngan ka anjeun haté kuring léah.
Sok ngahaja neueulkeun tarang kana kaca jandéla, neuteup jauh ka jalan
Satapak urut urang duaan leumpang paceekel-cekel. Urang saukur pacicing-cicing. Tapi kaanyaah cumarita, dina ramo urang nu pageuh silih cekelan.
Teu kedal da ketugna jajantung urang geus cukup ngartikeun sagala nu minuhan haté.urang
Anjeun nungtun kuring pageuh pisan siga nu sieun leupas. Kuring saukur balem nuturkeun pangajak anjeun. Tapi nyaho yén anjeun beurat rék ninggalkeun kuring harita.
“ Jungjunan” ceuk anjeun basa bébéja reureuh handapeun tangkal, Akang nyaah”
Mun anjeun nempo harita kuring maca béja ti anjeun. Taktak kuring oyag nahan piceurikeun, cipanon murubut lir batu swarozki pegat tina talina
Naha atuh harita anjeun teu nangkeup kuring ?. Teu nyium kuring ?
Alam ngadadak ambruk ngadenge anjeun kacilakaan
Kiwari geus Leungit harepan..Jandéla haté ngonci deui.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s