Diserat ku Aan Abdulloh

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Untupan #

Kekebul jalan pasulabreng. Treuk militer Walanda mangprung. Ukur hiji. Bakna dikarimbun ku terpal. Luyu jeung nu diiberkeun telik sandi.

Cenah jerona amunisi. Bakal sabataé ngalawan kumpeni, lamun éta bisa karebut.

Kaptén Dasuki méré isarah ka Kopral Karmad. Surti. Bren diincerkeun ka lebah hulu treuk. Dred…ded…ded…ded. Pélor sing belesat . Trong-trang ngena kana sasaran. Léok , treuk ngénca. Nyuksruk kana dungus kaso. Simpé.

Para pajuang ting garajleng tina rungkun. Pahibut muru treuk. Treuk diriung. Ana dérédéd téh sora témbakan ti jéro bak treuk. Pélor tingsariet. Genep urang perlaya. Sésana kabandang jadi tawanan.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s