Diserat ku Abah Asep

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Èra #

Hahahahh..heuheu… “teu eureun ereun si ambu seuri meni ngeunah.”
Kunaon ambu ? “kuring nanya”
Abah..abah, nya cik sing tarapti ari nyerat fikmin tèh. “ceuk si ambu”
Beungeut uing ngadadak beureum bakat ku èra da rumas loba salahna.
Cik atuh ambu papatahan abah ngajieun fikmin nu alus tèh kawas kumaha…”Kuring nèmpas bari gagaro teu ateul.”
Heheheh.. hihihi.. “si ambu kalah nyikikik”
Ari abah, atuh naha kalah di apungkeun waè èta fikminna. biasana ge sok wawartos heula ka ambu.”tembal si ambu bari ceg mawa kotretan..”
Tah yeuh abah ari rumasa teu bisamah kotrèt heula, terus badamikeun jeung ambu sugan bisa kaloris ku ambu numana nusalahna. “pok na tèh si ambu bari nyodorkeun kertas sacuir”
kuring saukur gagaro jeung nyengir, èra èra namah tapi dalah kumaha da uing nusalah..tarima keun wè ah.
Tah kieu da ari jalma mah, ulah alus ceuk sorangan da can tangtu ceuk batur mah alus.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s