Diserat ku Abah Asep

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Rerempodan #

Ieu jempol jeung jariji jadi ngabatu lir ès batu tiis tur heuras.
Abah lain sok sok atuh, cenah rèk ngadamel fikmin saèmbara agustusan . “cekèng si ambu bari ngarèrèt”
Teuing atuh ambu da rarasaan tèh meni rerempodan kana bujur . “tèmbal kuring bari ngahuleng”
Saminggu liwat kuring teu leupas leupas Tina hapè buka tutup buka tutup dibulak dibalik keukeuh da karasa rerempodan kana bujur, komo lamun ningal pedaran nu batur.. Beu ètah meni Ku arèndah nambahan leuleus kana hatè.
Kunaon atuh Abah ? “Cekèng si ambu tukangeun”
Ngorèjat kuring reuwas di tepak Ku si ambu.
Aduh….ambu leungit deui tuh lamunan Abah, euh..ah. “Kuring kukulutus bari mareuman hapè.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s