Diserat ku Aan Abdulloh

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Setor #

Lomari diungkab. Eusina dibudalkeun. Dipilihan. Meunang genep setél. Papakéan aralus. Kakara dipaké sakali. Lebaran kamari. Bus kana palastik hideung. Metet. Léos indit.

“Tong sakitu atuh, Pa. Pan aralus kénéh.”
“Alus ogé urut. Harga urut. Harga loakan.”
Ngahuleng. Ladangna ukur mahi sakali setor.
“Leuwihan atuh, Pa. Tong sakitu teuing.”
“Sakitu gé geus mahal. Mun arék, ieu duitna.”
Najan lénglé duit ditampanan. Hareugeueun. Ukur 100 réwu. Jauh tangéh jeung anu dihargakeun ku Ceu Éha. Tukang kiridit.

“Duh, salapan kali setor deui.”

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s