Diserat ku Ade Komala Somantri

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # jé pé és #

Harita, basa Tarmin numpang mobil Mamat.
“Anjir, Mat, mani ku canggih mobil manéh euy. Kumplit!”
“Rajut atuh da, Bel!”
“Naon rajut?”
“Ratusan juta!”
“Oh, mahal nya! Mending meuli sawah déwék mah da. Pelakan waé ganja! Haha… Sabulan ogé pasti…”
“Modar!”
“Hahaha…”
“Borokokok!”
“Ari éta naon kucap-kiceup?”
“Jé pé es.”
“Gunana?”
“Jang petunjuk jalan!”
“Jalan kamana?”
“Heu, bisi manéh rék néangan alamat téh, nya dibantu ku jé pé és!”
“Carana?”
“Abuskeun alamat tujuan manéh, ké ogé manéh dibéré nyaho kudu kamana-manana!”
“Bisa kitu nya?”
“Bisa!”
“Pernah nyasab teu?”
“Can kungsi!”
“Édun!”
“Heu da can pernah dipaké! Hahaha…
Ukur neangan imah rangda mah cukup ku babangus, Bel!”
“Jé pé és lieur manéh mah!”

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s