Diserat ku Abah Anom

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Nenggar Cadas #

Ti saprak Ohim nyieun akun dina Pésbuk. Ngaran aslina robah jadi Pangéran cinta. Poto propilna jadi kasep ngalénggéréng konéng. Ukur perlu sataun, manéhna kaceluk ka awun awun, kakoncara ka janapria. Wanoja jeung rangda loba nu ngaadédé akun manéhna. Teu saeutik aya nu kapélét kapentang asmara. Kahirupan sapopoéna robah saratus lapanpuluh darajat. Tadina getol ibadah jeung usaha. Ayeuna ukur ngarasula. Nyarita jiga nu enya. Hambur bacot. Teu weléh ngagoda wanoja jeung rangda.

Tengah peuting meujeuhna sepi jempling. Ohim anteng nyoo sakadang léptop di jero kamerna. Gogoléran ‘na kasur bari inbokan jeung bébéna haténa. Ramo-ramo leungeunna lincah nuliskeun rayuan gombal.

“Tétéh, hoyong disun?”
“Hoyong…! Mung kumaha carana?”
“Gampil, ayeuna kintun poto aslina!”
“Antosan sakedap nya, Kang!”

Teu kungsi samenit. Bébéné Ohim ngirim poto aslina.

“Awww, naha benten geuning potona?”
“Benten kumaha kitu, Kang?”
“Potona pameget!”
“Bener! Éta poto aing, salakina!”

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s