Diserat ku Ade Komala Somantri

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Bapak Jeung Jaman ORBA#

“Bapak mah, leuwih ngarasa ngeunah, hirup keur jaman ORBA!”
“Sembako jeung reregaan marurah kénéh jaman ORBA nya, Pak?”
“Lain!”
“Oh, meureun jaman ORBA mah rahayat téh sejahtera nya? Teu siga ayeuna? Loba anu balangsak!”
“Ah, lain kitu, bageur.”
“Nya terus naon alesan Bapak nyarita leuwih ngeunah hirup jaman ORBA?”
“Jaman ORBA mah bapak bisa kénéh maén bola jeung badminton!”

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s