Diserat ku Abah Asep

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Ngantosan impènan

Meni asa cangkeul beuheung sosonggèteun, sasasih langkung kuring ngantosan kabar jeung bèwara ti rohangan nu di impèn-impèn naha bet lami pisan sumpingna, poè ka poè minggu ka minggu kuring teu welèh sabar ngantosan.
Teu di sangka teu di nyana poè ieu pisan sora hapè kuring di sada pak jentrèng, bungah kabina bina nu di antos tungtungna sumping ogè.
Alhamdulillah gusti simkuring di tampi ogè di rohangan FBS anu ku kuring di impèn-impèn siang jeung wengi, teu aya lian saukur hoyong di ajar nyerat fiksi sunda anu saè.
Haturnuhun ka Kuncèn sareng rèngrèngan FBS anu kersa nampi simkuring di ieu rohangan, mugia di paparin ka bagajaan kasadayana…Amin.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s