Diserat ku Nandang Sofyan Priatna

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # H + 5 #

Otw Lembur H + 5 lebah tanjakan jalan macét total. Kuring teu kuat nahan cikahampangan. Jrut turun tina mobil. Leumpang néangan wésé euweuh, laju ngurusuk kanu singkur. Cér…! bari nangtung, ngeunah temen karasana. “Horéh…haneut ngeunah euy!” aya nu surak handapeun dadampalan. gebeg! cikahampangan ngelok sajonjonan. “Dédéngéan kitu?” gerentes kuring. Cér… deui. “Horéh… ngocor deui!” éces kadéngé pisan. Luak-lieuk euweuh sasaha. Sora nu tingkucuprak beuki rongkah. Hayang geura anggeus tapi cikahampangan can saat waé.. Angin nyiak ngahiliwir kana punduk, rey… muringkak. Kuring pipirindingan menerkeun seléting. Sajon-jonan simpé, daun waru tingkorosak. “Nuhun Kang kuring sabalad-balad geus bisa mandi!” ceuk éta sora teu ngajirim. “Ah dasar jurig!” tembal kuring ngagereneng bari gagancangan leumpang muru kana mobil.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s