Diserat ku Neneng Yatikurniati

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Sisindiran #

Tara ti sasari, Si Aa balik sakola bari jamedud. Unggal ditanya ngan ukur gideug. Sieun kumaha onam. Soré, diajak jalan-jalan. Diajak ngobrol. Karék daék bruk-brak.
“Tadi, palajaran basa Sunda. Saurang-saurang dipiwarang ngadamel sisindiran, teras kedah diaos. Aa teu tiasa, janten asal ngadamel. Saur Bu Guru, sisindiran Aa, awon, sarkasme.”
“Nu atos-atos mah wios. Ulah deui-deui waé, engké mah. Ké, mémangna sisindiran Aa, kumaha?” Panasaran.
“Syahrini ngadagoan Aceuk Andita. Sengkuni dianggoan acuk Pandita.”

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s