Diserat ku Nandang Sofyan Priatna

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Sawaktu macét total #

Peuting di jalan tol aya wanoja nu ngabelenyéh na kaca mobil waktu ngarendeng macét. Kuring turun nyampeurkeun duméh manéhna ngagupayan.Ngobrol meueusan lila. Keur jonjon hapé disada, ésémés “Sing lami wé A ngobrol Abdi gé da aya nu ngaréncangan, ieu di lebet mobil nuju…” “Hah keur naon?” haté rada ngaluntab. gancang disampeurkeun. Panto mobil pageuh. Ditoong, gebeg jantung asa rék murag, mata teu ngiceup molotot nempo kabogoh keur digaléntoran dikecrotan beuheungna. “ Keun wé antep Ang, wang kana mobil abdi deui wé, yu hoyong saraos kumaha ngapak ngawang sareng abdi!” Sora halimpu semu ngaheos na lebah ceuli. Kuring ngalieuk,manéhna ngabelenyeh huntuna ranggeteng. Pes…sakabeh lampu mobil nu ngajajar parareum.Ti kajauhan hawar-hawar sora ajag babaung. Peuting simpé.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s