Diserat ku Ade Fathu Rachim

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Fikmin # MUDIK #
Lebaran taun kamari jam lima subuh motor geus seseleket meulah Kota Limbangan. Sanajan sagede pelok, dina mangsana mudik, Limbangan mapakan Kemayoran: macet total! Ngahaja indit suhud meh kaburu salat ied di lembur. Reres khatib turun mimbar hayang gancang sungkem ka Bapa. Peupeuriheun ka indung pamohalan bisa, sasat geus lawas taya dikieuna. Hate kebek ku kabungah; bagja mun Bapa geus namplokkeun pangampura. Diuk deku na lahunana, dipirig cimata tur du’a anjeuna.
Lebaran taun ayeuna jam lima subuh motor seseledek nurih Kota Limbangan. Teuing dek ka mendi, duka dek kamana; kakalayangan neangan pangeunteupan. Bapa bulan kamari dipundut ku Nu Mahakawasa….

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s