Skip to content
Status

Ditulis Oleh Andri Junior

Lewat
Puisi

Facebook photo

* Selalu dipandang rendah
bola untuk melihat
cahaya terang yg benderang
angin perang …
Menyapa rumput
menyapa gurun pasir
buanyan kata yg berdri
banyak telah terskiti
akan kata” mu yg selalu
menjatuhkan driku
tpih ku sllu bangkit
dan tabah
dlm menghapi …
Kini tlh usai badai tlh berllu
aku tak kan lgi mnjdi pelmpiasan rindu …
Aku bukan toh smpah tempat kau kotoran ..
Aku punya rsa dan jiwa
dan cinta

Status

Ditulis Oleh Dhara Maniesku

Lewat
Puisi

Facebook photo

Pada Seraut Wajah Termenunung Dalam Kelam Bersenandung Irama Tak Bernada Begitu Sunyi Terasa Hampa Luka Ini Kau Basuh Dengan Tatapan dan SEpenggal Senyum Kau Biarkan Aku Jatuh Tanpa Airmata Aku Masie Disini Dan Kau Pun Masie didepanku Tanpa Pengorbanan Biar Tanpa Sebuah Nama Kau Tinggalkan,,,,

Status

Ditulis Oleh Arif Wardianto

Lewat
Fiksimini Bahasa Indonesia

fiksimini

Fiksi # Jemu #

Ada udang di balik batu
Ada rindu yang mulai menggebu

Sekiranya itu teman saya, duduk di pinggir kolam sambil lempar batu. Padahal malam minggu, tapi apes yang di tuju lagi pergi jauh. Sudah jangan di ambil pusing, jaman sekarang bukan jaman dahulu. Ada hp bisa langsung smsan atau wechat. Memang dasar orang kampung, muka di tekuk kepala di kantong, tidak pakai akal malah bengong, mending ngopi sambil melalang dari pada di situ tepi kolam, gak ada yang di tuju malah kesambet. Otak mumet.

Status

Ditulis Oleh Serigala Ambisi Antony Andiny

Lewat
Puisi

Facebook photo

Maaf bila malam ini ku tak ada disisimu lagi, bkn karna ku berhenti.

mencintaimu, tpi ku berusaha berhenti
saling menyakiti, walau hati terasa amat sepiAndai saja masalah ini tidak terjadi dan pasti kita masih tetap bersama, hingga malam ini bukanlah malam minggu kelabu yang hanya menorehkan luka dalam hati sanubar I
Dan.,
Hanya secangkir kopi dan sebatang rokok yang mengetahui perasaanku saat ini

Status

Diserat ku Sri Paudwal

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Sondah #

Sababaraha waktos ka pengker, putrana Bi Euis nu ti Cileunyi dongkap ka Bandung. Resep téh tiasa ngariung sareng wargi. Putra Bi Euis jenenganana Nanan, yuswana benten sataun sareng Enéng, mung sakolana nembé kelas opat. Pami Enéng mah kelas lima.
Nanan mah lincah, sagala tiasa. Wawasuh piring tilas emamna gé kunyalira. Teras sasapu di lebet. Enéng janten isin ku Nanan.
Sontén-sontén Nanan ngajak amengan ka Enéng.
“Néng, cuang sondah, yu!.” saur Nanan, bari ngadamel garisan di buruan. Néng mah teu ngartos, naon sondah téh, teras Nanan masihan terang. Saurna sondah mah mung meryogikeun sapotong kenténg kanggo kojona. Lami-lami Néng tiasa, resep geuning langkung ramé sondah tibatan ningal péés sareng amengan bonéka barbi mah.
Ayeuna sepi deui, Nanan tos uih ka Cileunyi. Kantun Néng nurutan Nanan, ngabantosan mamah wawasuh piring tilas emam. Tos bérés némbé maén sondah nyalira.

Status

Diserat ku Ahmad Fawzy Imron

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Ngoléang #

Rohang tamu. Bapa manéh neuteup seukeut ka uing, In. Teu nyoara, tapi ieu ceuli bet asa peureus karasana.
Pédah geus ampir sataun euweuh pisan duit nu bisa dikoréh ku uing. Tapi apan cinta ka manéh mah teu ngurangan. Malah nambahan saprak nyaho urang rék boga turunan.
Beuki keueung, In. Basa bapa manéh mencét rémot. Tipi pareum. Teuteupna nu seukeut beuki jero ngagérésél kana ieu haté. Siga nu mamaksa sangkan uing ikrar ngécagkeun ieu deudeuh ti manéh.
Moal, In. Demi Alloh. Kajeun teu boga mitoha, daripada lésot tina kalungguhan jadi salaki hiji awéwé nu salila ieu sok maturan maca sajak-sajak néruda luhureun suhunan kontrakan. Awéwé nu karasa haneut mun nangkeup. Pageuh nangkeupna gé.
Moal, In. Najan ayeuna karérét jeung kadéngé bapa manéh ngagebrag méja. Uing moal rék hanjat. Rumasa geus ngoléang satarikna. Tibeubeut micinta manéh.

Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: